Biertaxi Badhoevedorp

Welkom bij Drank24.nl! De biertaxi in Badhoevedorp waar u tot in de latere uren online koude dranken kunt bestellen met snelle & discrete bezorging. Wij bieden een uitgebreide webwinkel met een selectie van gekoelde drank zoals bier, champagne, wijn, sterke drank & meer aan personen vanaf 18 jaar. Via online shop plaatst u eenvoudig uw bestelling.

Een Uitgebreid Aanbod Drank

Of u nu koud bier wilt bestellen, liever rode of witte wijn in huis wilt hebben of de avond of nacht door wilt komen met een ruime keuze aan sterke drank. Bij Drank24.nl kunt u in Badhoevedorp gebruik maken van onze bier koeriers service op discrete wijze. Wij bezorgen al vanaf 20 minuten na bevestiging van de door u gedane bestelling welk u online, via whatsapp of telefonisch bij ons kunt plaatsen. Het telefoonnummer voor onze bier & sterke drank bezorgservice in Badhoevedorp is +31(0)6-1908 1754. Deze is bereikbaar dagelijks van 16:00 tot 06:00 en in het weekend tot 08:00 in de ochtend.

Het kan voorkomen dat u de deur niet meer uit kunt of wellicht al gedronken heeft. Onze koeriersdienst in sterke of normale dranken staat dan ook standby in Badhoevedorp als u op een verantwoorde & discrete wijze drank wilt bestellen. Het is niet verantwoord om onder invloed nog achter het stuur te gaan zitten. Ook is de pakkans gezien de alcohol controles in Badhoevedorp aanzienlijk en kunnen de gevolgen groot zijn. Wees daarom verstandig en bel Drank24.nl in Badhoevedorp. Wij bezorgen vakkundig & discreet en houden een gepaste afstand bij levering ivm actualiteit Covid-19. Voor aanvullende wensen zijn wij altijd bereikbaar.

Drank Bestellen Badhoevedorp

Om alcohol te mogen bestellen bij ons dient u teminste 18 jaar of ouder te zijn. Bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd. U kunt uw alcohol bestellen op 3 verschillende maniere, waaronder via onze webshop, via Whatsapp of telefonisch onder +31(0)6-1908 1754. Onze medewerker(s) nemen uw bestelling drank in Badhoevedorp snel en vakkundig op en informeren u direct de duratie van bezorging en prijs. Wij accepteren betaling(en) via iDEAL op onze website maar ook contant of middels een tikkie / overschrijving. Als u drank wilt bestellen in Badhoevedorp houdt er dan rekening mee met dat de minimale bestelling teminste € 20 bedraagt.

Ook komen wij buiten Badhoevedorp, met dezelfde service en discretie dat u van ons gewend bent. Bel daarom nu Biertaxi in Badhoevedorp voor meer info en maak snel een afspraak. Levering kan ook in bekende hotels in Badhoevedorp & zelfs campings of airbnb accomodaties. Onze bezorgservice levert snel en is geopend tot in de latere uren, met in het weekend zelfs tot 08:00 in de ochtend. Bekijk nu onze winkel als u ons volledige assirtoment van dranken, snacks, frisdranken en toebehoren wilt bekijken. Ook komen wij buiten Badhoevedorp om, wat onderop onze website terug te lezen valt. Veel plezier met het bestellen van Drank in Badhoevedorp.